Nærbilde av ein som legger papir inn i en makuleringsmaskin.

Hallen

I hallen har me fleire tenester, bl.a. makulering, logotrykk, snekkerverkstad og  mekanisk verkstad.

Makulering

Me tilbyr makuleringstenester for papir og dokument med vekt på tryggleik. Metoden vår involverer bruk av låsbare papirdunkar som me leverer, og som blir henta når dei er fulle. Makuleringa blir gjennomført på ein trygg måte med ei makuleringsmaskin på sikkerheitsnivå 3. Me garanterer konfidensialitet og forsvarleg handtering av sensitivt materiale gjennom heile prosessen.

Logotrykk

Dersom du ønskjer å få trykt logoen din på klede, er du velkommen til oss. Me handterer bestillingar og trykking av logo i samsvar med avtalar inngått med kunden. Ta kontakt, og me sørger for ein smidig prosess for å gi kleda dine eit personleg preg med din unike logo.

Snekkerverkstad

Me har ein omfattande snekkerverkstad utstyrt med eit breitt utval av verktøy. Her skaper me alt frå sjarmerande pinnsvinhus til robuste benkbord.

Mekanisk verkstad

På mekanisk verkstad har me ei rekke ulikt utstyr, som blant anna løftebukk, hjulomleggar og sveiseapparat.

Nærbilde av ein som legger papir inn i en makuleringsmaskin.
Anders Langhelle
Hjelpemiddelteknikar
Telefon:
E-post:
anders@spirautvikling.no
‹ Tilbake til Tenester/produkt
No items found.
Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapsler på denne enheten. Cookies blir brukt til å utbedre side navigering, og samle brukerstatistikk for nettsiden for å forbedre innhold og brukeropplevelse. Du kan selv administrere hva du samtykker til ved å klikke på Preferanser. Les vår Personvernerklæring for mer informasjon.